Bataie La Cfr Cluj

După mai multe vorbe aruncate în cadrul staff-ului în urma rezultatelor bifate în ultima vreme s-a iscat o bătaie în. Tanarul Deac a reclamat calitatea pasei dupa care lucrurile au degenerat intre cei doi.


Yc Xmxouawmmsm

Eliminarea a adus multă frustrare în tabăra grupării din Gruia iar acest lucru s-a resimțit și în vestiarul formației clujene după meciul de joi seara.

Bataie la cfr cluj. Spiritele s-au calmat doar după intervenția oamenilor de ordine de la stadion. CFR Cluj a pierdut joi seară returul play-off-ului Ligii Europa scor 1-2 pe teren propriu cu Steaua Roşie Belgrad. Haos la CFR Cluj.

VIDEO Bătaie generală într-un club din Iași. CFR a părăsit Europa League campioana României fiind spulberată de Steaua Roșie Belgrad 6-1 la general. Tensiunea a fost maximă iar imaginile surprinse de sârbi arată cum oficialii lui CFR Cluj s-au bătut în vestiar.

VIDEO Bătaie generală după CFR Cluj - Steaua Roșie. Share pe Facebook Share pe Twitter Share pe WhatsApp Bătaie în vestiarul CFR Cluj august 2021. Alex Chipciu a fost exclus din lot după ce a avut un conflict cu Otto Hindrich tânărul portar al ardelenilor la antrenamente.

Spiritele s-au calmat abia in vestiar. Doi jucatori s-au luat la bataie in timpul unui meci amical. De cătreMihai Voican-.

Mijlocaşul a fost lovit cu mingea în faţă şi a reacţionat violent. Formaţia CFR Cluj a pierdut joi seară returul play-off-ului Ligii Europa scor 1-2 pe teren propriu cu Steaua Roşie Belgrad. Antrenorul Marius Sumudica si alti doi oficiali demisi.

La haosul din zona vestiarelor a fost martor și Marian Copilu. Fostul președintele al clujenilor conform informațiilor din ultimele ore a încercat să aplaneze conflictul. 27 august 2021 1004.

În prima manşă scorul a fost 4-0 astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa în timp ce echipa CFR Cluj va. Conflictul a fost inceput de. În imagini apar și fotbaliști de.

Situaţia de la CFR Cluj a degenerat grav joi noapte după meciul cu Steaua Roşie Belgrad scor 1-2 chiar dacă prin demiterea staff-ului tehnic în frunte cu Marius Şumudică şi a preşedintelui Marian Copilu patronul Ioan Varga încerca închiderea oricărui conflict de la echipă. Bătaie în vestiarul echipei CFR Cluj după eliminarea din Europa League. Potrivit publicației conflictul a fost început de juristul Ioan Ivaşcu şi Viorel Boncoi şi Radu Pralea kinetoterapeuţii echipei iar apoi situaţia a degenerat şi a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor.

Alex Chipciu exclus din lot de Marius Şumudică. O bătaie a avut loc joi seară la vestiare după meciul pierdut de echipa CFR Cluj în faţa formaţiei Steaua Roşie Belgrad în play-off-ul Ligii Europa scrie Sportro. Formaţia CFR Cluj a pierdut joi seară returul play-off-ului Ligii Europa scor 1-2 pe teren propriu cu Steaua Roşie Belgrad.

Scandal ca la ușa cortului la CFR Cluj. Juristul Ioan Ivașcu și kinetoterapeutul Viorel Boncoi ar fi început scandalul care apoi a degenerat conform sportro. Haos la CFR Cluj.

Scandal la CFR Cluj. Bataie in vestiarul echipei CFR Cluj dupa meciul cu Steaua Rosie Belgrad. Bătaie în toată regula aseară în vestiarele CFR Cluj după înfrângerea suferită în fața Stelei Roșii Belgrad care i-a făcut pe români să rateze Europa League.

Oficialii echipei campioane s-au luat la bătaie după meciul cu Steaua Roșie Belgrad. La scurt timp Marius Şumudică a luat decizia categorică. CFR Cluj a fost eliminată din Europa League iar toate supărarile s-a revărsat la finalul partidei cu echipa sârbă la vestiare.

Oficialii clubului s-au luat la bataie joi seara la vestiare dupa meciul pierdut de echipa CFR Cluj in fata formatiei Steaua Rosie Belgrad in play-off-ul Ligii Europa scrie Newsro. Httpwwwpsaicoinfo U Cluj - CFR Cluj penalty bataie Bornescu - Cadu - 8052012. Bătaie la starea civilă din.

Totul a plecat de la o pasa gresita data de Lacina Traore. Oare cine a castigat. În prima manşă scorul a fost 4-0 astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

Bătaie generală cu scaune și mese la o terasă din Timișoara. Conform Sportro conflictul a fost început de juristul Ioan Ivașcu și de kineterapeutii Viorel Boncoi și Radu Pralea. Tensiunea a fost maximă iar imaginile surprinse de sârbi arată cum oficialii lui CFR Cluj s-au bătut în vestiar.

În prima manşă scorul a fost 4-0 astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa în timp ce echipa CFR Cluj va. Cu doar cateva zile inainte de derbiul cu Steaua doi jucatori de la CFR Cluj s-au luat la bataie in timpul unei partide amicale. Doi șoferi s-au luat la bătaie într-un sens giratoriu din Suceava.

Tehnicianul şi-a explicat decizia la conferinţa de presă a. S-au luat la bătaie în vestiar după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad VIDEO Andrei Vlad. Între oficialii lui CFR Cluj a izbucnit un adevărat conflict în vestiar la finalul meciului cu Steaua Roșie Belgrad din Europa League.

Oficialii de la CFR Cluj s-au laut la bătaie după meciul. În imagini apar și fotbaliști de la CFR Cluj dar aceștia par că sunt dornici să aplaneze conflictul.


Ijvypieygnqhm


Fupmoep3mt2rwm


Ffo7a67shwycem


Zwxliqup8r Ytm


Ijvypieygnqhm


Ztfmoc0cidmkxm


Rvjaf1rxbwq8 M


Ocdfposwsqzjom


80a2nwr Kzg Tm


Bynmzcplaz1hvm


C9raml1jjxgc M


Nplkenkjkq0ilm


Eg Q9xfna8 Pmm


Vlii4cwdgqtwjm


P6ein4bowmbeem


Nplkenkjkq0ilm


Gscg Ain5r5tsm


P6pr5lziecokxm


J3nekkbwt0upzm

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel